Sindicatul Apicultorilor din România

SINDICATUL APICULTORILOR DIN ROMÂNIA(S.A.R.)

... este o structură profesională, democratică, fără caracter politic, constituită la nivel național, care reuneşte în baza liberului consimțământ persoanele care îndeplinesc condițiile necesare din punct de vedere al exercițiului civil, care desfășoară activități cu specific apicol sau asimilat și care respectă prevederile statutare, fiind organizat în temeiul Convenţiilor Organizaţiilor Internaţionale a Muncii nr.87(1948) şi nr.98(1949), legislaţia muncii și Legea dialogului social nr. 62/2011 și are la baza organizării şi activităţii sale dreptul legal al persoanelor care exercită meseria/ocupația de „APICULTOR”, a se constitui liber în sindicate şi asociaţii profesionale, economice, sociale, culturale şi sportive ale membrilor lor şi a drepturilor acestora prevăzute în Constituţie, Legislaţia Muncii şi Legea Sindicatelor.

vezi statut

• Pensiunea Rustic, Râmnicu Sărat

• Consiliul Național SAR - 26.02.2017

• Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

• Banner Târg apicol Rm. Sărat, 19-20 ianuarie 2019

• Râmnicu Sărat, 04.03.2017 - Festivalul Apicultorilor din România, Ed. a II-a

• Râmnicu Sărat, 04.03.2017 - Vizita Ministru Petre Daea

• Sigla Sindicatului Apicultorilor din România

Pensiunea Rustic

Pensiunea Rustic, situată în Mun. Râmnicu Sărat, Str. 8 Martie Nr. 1, Jud Buzău, găzduiește prin amabilitatea d-lui Nicu Vlăsceanu, administrator, întâlnirile S.A.R., într-o locație retrasă și liniștită, oferind atât posibilități de cazare și masă, cât și săli de ședință.
     Cazarea se face în camere duble amenajate conform cerințelor clasificării sale, 6 camere din care 4 camere cu pat matrimonial și 2 camere cu 2 paturi de o persoană, respectiv 14 camere și un apartament dintre care 7 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu câte 2 paturi de o persoană și o cameră cu trei paturi de o persoană.

Rezervare la următoarele numere de telefon:
  • 0723 565 090
  • 0722 263 872

... mai multe

Consiliul Național Extraordinar

În data de 28.12.2018 a avut loc ședința Consiliului Național Extraordinar al S.A.R.
Lucrările consiliului au început la ora 10.00 și s-au încheiat la ora 17.30. Conform statutului ședința a avut cvorum și s-au atins toate punctele ordinii de zi.
     S-a stabilit că Biroul Executiv al S.A.R. este format din 17 membri. În functia de Secretar General S.A.R. a fost ales dl Ing. Trandafir Remus, în funcția de Vicepreședinte pe probleme de Tehnologie Apicolă și în relațiile cu instituțiile statului a fost ales dl ing. Ignatov Andrei, iar în funcția de Vicepreședinte în Biroul Executiv a fost ales Președintele filialei județene S.A.R. Bihor dl. Stan Eugen.
     Legat de proiectul de Lege a Apiculturii, s-au dezbătut toate articolele, atât din legea 383/2013 cât și cele din legea 280/2015, unde echipa din conducerea S.A.R. a făcut adnotări la fiecare articol în parte.
În încheiere Biroul Executiv al S.A.R. a felicitat pe cei aleși în funcțiile de conducere, dorindu-le putere de muncă în apărarea drepturilor și intereselor apicultorilor din S.A.R.

ANUNȚ

17.01.2019

În data de 18.01.2019 este programată ședința Consiliului Director al Sindicatul Apicultorilor din România, loc de desfășurare Terasa Parc Rm. Sărat. Prezența obligatorie!